Suga av sig själv

En guide till hur man suger av sig själv

Har man tröttnat på både höger och vänsterhanden och inte har en partner tillgänglig kan tanken att suga av sig själv ligga när till hands. Eller åtminstone att kunna smeka sitt kön med munnen lite.

Även om tjejer generellt sett är vigare än killar har ju killar fördelen att könet hjälper till med vanligtvis mellan 10-20 cm räckvidd vilket gör att när det gäller oral självstimulering så har killar ändå en fördel.

Ändå fattas det ändå några cm för de flesta men med lite träning så kan man lyckas.

Det finns iallfall de som lyckas. Deviant Kade, en porrskådis har ofta setts utföra sin lilla penispuss framför kameran.

Att vara lång (i dubbel bemärkelse) och smal är en fördel, men det behövs inga extremer.
Kade är 175 respektive 17 centimeter lång). Så det verkar som att kroppstypen är av större vikt än längden.

Att inte vara överviktig är en fördel. En stor mage kan både vara i vägen och hämma vigheten. Sedan handlar det mycket om stretching.

Stretcha regelbundet rygg och särskilt nacken. Påbörja inte dina försök att bli smidig samma dag som du ska suga, utan spendera ett par veckor med att se hur långt du kan stretcha din överkropp och allting ovanför dina axlar.
Kade rekommenderar också att man värmer upp med ett varmt bad.
Att vara ordentligt errigerad är naturligtvis också viktigt och kan lägga till de där extra centimetrarna som gör skillnaden.

Kade föredrar att ligga på ryggen och lyfta upp fötterna mot huvudet, vilket på så sätt för penis mot munnen. Han ser till att göra det på golvet eller en annan hård yta, eftersom ett mjukt underlag t.ex. en säng sviktar för mycket. Ett sätt du kan göra det på är att ligga på rygg med huvudet mot en vägg och sen gå med fötterna ner längs väggen så nära du kan få dem. En kudde under huvudet gör det inte bara mer bekvämt, den bidrar även med ett litet lyft som kan hjälpa dig.

Man kan också testa en sittande ställning, där man böjer sig ner från höften och för huvudet mot penis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *